Tematické menu

 

středa 7. října – úterý 3. listopadu 2020
  Dýně
Polévka
0,25l Krém z pečené dýně s chilli, chipsy z lotosového kořene, 50,-
zakysaná smetana
Hlavní jídla
150g Prsíčka z divoké kachny v úpravě sous-vide s rozmarýnem, 210,-
dýňové pyré s pomerančovou šťávou a smetanou, 
gratinované brambory
200g Moravský vrabec – vepřová plec protknutá bůčkem, 140,-
dýňové zelí, bramborové šišky
350g Krémové rizoto s pečenou dýní a česnekem, riccota, parmezán 130,-
Dezert
1ks Palačinka s restovanou dýní hokaido ve slaném karamelu,  75,-
pusinka šlehačky, pražené lískové ořechy
Káva
Dýňové latte macchiato   70,-
Tématický lístek připravila Alena Pokorná
Od středy 4. listopadu Svatomartinská husa