| 60,- | |||
| pondělí, 17. listopadu 2025 | 70,- | ||
| Polévky | |||
| 0,25l | Kuřecí vývar s masem, nudlemi a játrovými knedlíčky | ||
| 0,25l | Krém z pečené dýně a mrkve s chilli, zázvorem, plátky mandlí | 230,- | |
| a rukolou | |||
| Hotová jídla | 170,- | ||
| 150g | Telecí krk konfitovaný s červeným vínem, restovaná kořenová | ||
| zelenina, bramborové krokety | 180,- | ||
| 150g | Vepřová krkovice pečená v BBQ marinádě s omáčkou teriyaki, | ||
| restované zelené fazolky, sázené vejce, opečené brambory | 250,- | ||
| 150g | Smažená mozzarella, vařené brambory s pažitkou, | ||
| tatarská omáčka | |||
| 150g | Filet ze sladkovodní tilapie na másle s pomerančovým pepřem | 130,- | |
| a cherry rajčátky, koprová omáčka se smetanou, rýžové nudle | |||
| Svatomartinská nabídka | 80,- | ||
| 50g | Husí paštika pečená v anglické slanině, | ||
| cibulové chutney s hruškami, toust | 145,- | ||
| 0,3l | Tradiční husí kaldoun – zahuštěný vývar se smetanou, masem, | ||
| drůbky, zeleninou, knedlíčky, vejci a celestýnskými nudlemi | 410,- | ||
| 70g | Husí játra restovaná na másle s portským vínem | 395,- | |
| a praženými pekanovými ořechy | 495,- | ||
| 350g | Pečené husí stehno – palička | ||
| 700g | Pečená husa – celá přední čtvrtka | ||
| 700g | Pečená husa – celá zadní čtvrtka | ||
| ke každé porci husy kombinace příloh: | 105,- | ||
| - dýňové, bílé kysané a červené hlávkové zelí | |||
| - houskové knedlíky, bramborové knedlíky a lokše | |||
| 120g | Mrkvové řezy s dýňovým mascarpone, vlašskými ořechy | 35,- | |
| a kousky dýně ve slaném karamelu | 55,- | ||
| Mladá vína 2025 z vinařství pana Ing. Lukáše Hradila – Čejkovice: | |||