| Polévky | |||
| 0,25l | Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 60,- | |
| 0,25l | Dýňový krém s chilli, pomerančovým džusem, jogurtem | 70,- | |
| a bazalkovým pestem | |||
| Hotová jídla | |||
| 150g | Telecí krk konfitovaný s červeným vínem, restovaná kořenová | 230,- | |
| zelenina, šťouchané brambory | |||
| 300g | Vepřové kuskusoto se zeleninou, kari Madrocas, smetanou | 170,- | |
| a strouhaným sýrem, sterilované okurky | |||
| 150g | Nudličky uzeného tofu se sušenými rajčaty, špenátovými listy | 180,- | |
| a omáčkou teriyaki, rýže basmati | |||
| 150g | Filet z candáta pečený na másle se zeleným a bílým chřestem, | 250,- | |
| vařené brambory | |||
| Svatomartinská nabídka | |||
| 50g | Husí paštika pečená v anglické slanině, | 130,- | |
| cibulové chutney s hruškami, toust | |||
| 0,3l | Tradiční husí kaldoun – zahuštěný vývar se smetanou, masem, | 80,- | |
| drůbky, zeleninou, knedlíčky, vejci a celestýnskými nudlemi | |||
| 70g | Husí játra restovaná na másle s portským vínem | 145,- | |
| a praženými pekanovými ořechy | |||
| 350g | Pečené husí stehno – palička | 410,- | |
| 700g | Pečená husa – celá přední čtvrtka | 395,- | |
| 700g | Pečená husa – celá zadní čtvrtka | 495,- | |
| ke každé porci husy kombinace příloh: | |||
| - dýňové, bílé kysané a červené hlávkové zelí | |||
| - houskové knedlíky, bramborové knedlíky a lokše | |||
| 120g | Mrkvové řezy s dýňovým mascarpone, vlašskými ořechy | 105,- | |
| a kousky dýně ve slaném karamelu | |||
| Mladá vína 2025 z vinařství pana Ing. Lukáše Hradila – Čejkovice: | |||
| 0,1dl | Müller Thurgau, Modrý Portugal (0,75l za 240,Kč) | 35,- | |
| Na čepu dnes 0,5l Nachmelená Opice 11° světlý ležák z pivovaru v Krnově | 55,- | ||
| K jídlům s sebou připočítáváme krabičku v ceně 5,-Kč | |||