| pondělí, 24. listopadu 2025 | |||
| Předkrm | |||
| 60g | Husí paštika pečená v anglické slanině s brusinkami | 105,- | |
| a praženými plátky mandlí, opečené tousty | |||
| Polévky | |||
| 0,25l | Slepičí vývar s masem, nudlemi a játrovými knedlíčky | 55,- | |
| 0,25l | Hrachová s klobásou | 55,- | |
| 0,30l | Krém z pečené dýně a mrkve se zakysanou smetanou a rukolou | 60,- | |
| Hotová jídla | |||
| 200g | Tetčický vrabec – vepřová plec protknutá šunkovou klobásou, | 195,- | |
| ½ červené a ½ dýňové zelí, houskové knedlíky | |||
| 150g | Guláš z daňčího a jeleního masa s feferonkou, cibulí | 190,- | |
| a strouhaným křenem rozpečený česnekový chléb | |||
| 150g | Holandský mletý řízek se sýrem, bramborový salát | 170,- | |
| 300g | Rizoto s kuřecím masem a zeleninou sypané sýrem, | 160,- | |
| sterilované okurky | |||
| 150g | Kousky marinovaného tofu s cukrovým hráškem, baby mrkví, | 170,- | |
| bílé víno a omáčkou teriyaki, kuskus | |||
| 300g | Restované brambory s barevnými paprikami a žampiony, | 160,- | |
| zapečený sýrem | |||
| Jídla na objednávku | |||
| 150g | Filet z candáta pečený na olivovém oleji, opečená cherry rajčátka | 260,- | |
| s rozmarýnem, hráškové pyré, vařené brambory s pažitkou | |||
| 150g | Steak z vepřové kotlety, restované zelené fazolky s anglickou | 250,- | |
| slaninou, sázené vejce, hranolky | |||
| Na čepu dnes 0,5l Harrach 12° světlý ležák z pivovaru ve Velkém Meziříčí | 55,- | ||
| Mladá vína 2025 z vinařství pana Ing. Lukáše Hradila – Čejkovice: | |||
| 0,1dl Müller Thurgau, Modrý Portugal (0,75l za 240,-) | 35,- | ||
| K jídlům s sebou připočítáváme krabičku v ceně 5,-Kč. | |||