Denní lístek

 

60,-
pondělí, 17. listopadu 2025   70,-
Polévky
0,25l Kuřecí vývar s masem, nudlemi a játrovými knedlíčky
0,25l Krém z pečené dýně a mrkve s chilli, zázvorem, plátky mandlí 230,-
a rukolou
Hotová jídla 170,-
150g Telecí krk konfitovaný s červeným vínem, restovaná kořenová
zelenina, bramborové krokety 180,-
150g Vepřová krkovice pečená v BBQ marinádě s omáčkou teriyaki,  
restované zelené fazolky, sázené vejce, opečené brambory 250,-
150g Smažená mozzarella, vařené brambory s pažitkou,
tatarská omáčka
150g Filet ze sladkovodní tilapie na másle s pomerančovým pepřem 130,-
a cherry rajčátky, koprová omáčka se smetanou, rýžové nudle
Svatomartinská nabídka 80,-
50g Husí paštika pečená v anglické slanině,
cibulové chutney s hruškami, toust 145,-
0,3l Tradiční husí kaldoun – zahuštěný vývar se smetanou, masem, 
drůbky, zeleninou, knedlíčky, vejci a celestýnskými nudlemi 410,-
70g Husí játra restovaná na másle s portským vínem  395,-
a praženými pekanovými ořechy 495,-
350g Pečené husí stehno – palička
700g Pečená husa – celá přední čtvrtka
700g Pečená husa – celá zadní čtvrtka
ke každé porci husy kombinace příloh: 105,-
- dýňové, bílé kysané a červené hlávkové zelí
- houskové knedlíky, bramborové knedlíky a lokše
120g Mrkvové řezy s dýňovým mascarpone, vlašskými ořechy 35,-
a kousky dýně ve slaném karamelu 55,-
Mladá vína 2025 z vinařství pana Ing. Lukáše Hradila – Čejkovice: