| čtvrtek, 13. listopadu 2025 | |||
| Polévky | |||
| 0,25l | Hovězí vývar s masem, zeleninou a špenátovým kapáním | 55,- | |
| 0,25l | Bramborová s vepřovým masem a lesními houbami | 55,- | |
| 0,30l | Hráškový krém se zakysanou smetanou a bylinkovými krutony | 60,- | |
| Hotová jídla | |||
| 150g | Anglický rostbíf, omáčka z barevného drceného pepře, | 240,- | |
| bramborové hranolky | |||
| 150g | Vepřová panenka připravená metodou sous vide, ragú z hlívy | 195,- | |
| ústřičné zjemněné smetanou, opečené brambory | |||
| 150g | Ragú z jeleního a daňčího masa s povidly, sušenými švestkami | 180,- | |
| a červeným vínem, bramborové krokety | |||
| 150g | Pečený kuřecí stehenní plátek, zelené fazolky restované | 160,- | |
| se šalotkou a pomerančovým pepřem, rýže basmati | |||
| 150g | Kousky tempehu se špenátem, sušenými rajčaty a sojovou | 180,- | |
| omáčkou, pšeničný kuskus | |||
| 300g | Těstoviny linguine „aglio olio e peperoncino“ s chilli papričkami, | 160,- | |
| česnekem, rukolou a strouhaným parmezánem | |||
| Jídla na objednávku | |||
| 150g | Filet z mořské pražmy královské pečený na másle se cherry rajčátky, | 250,- | |
| cuketou a citronovým pepřem, vařené brambory s pažitkou | |||
| 150g | Steak z vepřové kotlety s opečeným plátkem anglické slaniny | 240,- | |
| a sázeným vejcem, šťouchané brambory | |||
| dezert | |||
| 120g | Mrkvové řezy s dýňovým mascarpone, vlašskými ořechy | 105,- | |
| a kousky dýně ve slaném karamelu | |||
| Na čepu dnes 0,5l Harrach 12°- světlý ležák z Velkého Meziříčí | 55,- | ||
| Mladá vína 2025 z vinařství pana Ing. Lukáše Hradila – Čejkovice: | |||
| 0,1dl Müller Thurgau, Modrý Portugal (0,75l za 240,-) | 35,- | ||
| Kompletní svatomartinské menu bude opět v nabídce 15. a 16. listopadu. | |||
| K jídlům s sebou připočítáváme krabičku v ceně 5,-Kč. | |||