| neděle, 23. listopadu 2025 | |||
| Předkrm | |||
| 60g | Husí paštika pečená v anglické slanině s brusinkami | 105,- | |
| a praženými plátky mandlí, opečené tousty | |||
| Polévky | |||
| 0,25l | Slepičí vývar s masem, nudlemi a játrovými knedlíčky | 60,- | |
| 0,25l | Valašská kyselica | 60,- | |
| 0,30l | Krém z pečené dýně se zázvorem, kokosovým mlékem, | 70,- | |
| bramborovou slámou a rukolou | |||
| Hotová jídla | |||
| 700g | Pečené husí stehno, dýňové zelí, kombinace houskových | 380,- | |
| a bramborových knedlíků | |||
| 150g | Filírovaný flank steak – pupek z irského býčka pečený dorůžova, | 250,- | |
| omáčka z drceného barevného pepře a brandy, hranolky | |||
| 150g | Jelení hřbet připravený metodou sous vide s portským vínem, | 195,- | |
| zeleninové chipsy, bramborovo mrkvové pyré | |||
| 150g | Holandský mletý řízek se sýrem, bramborový salát | 180,- | |
| 300g | Těstoviny linguine se sušenými rajčaty, česnekem, olivami, | 180,- | |
| rukolou a hoblinkami parmezánu | |||
| 150g | Kousky marinovaného tofu s cukrovým hráškem, baby mrkví, | 170,- | |
| omáčkou teriyaki, kuskus | |||
| Jídla na objednávku | |||
| 150g | Filet z candáta pečený na másle, omáčka z bílého vína, smetany | 280,- | |
| a tymiánu, šťouchané brambory | |||
| 150g | Kuřecí steak, ragú z chřestu a žampionů, opečené brambory | 250,- | |
| Na čepu dnes 0,5l Harrach 11° světlý ležák z pivovaru ve Velkém Meziříčí | 55,- | ||
| Mladá vína 2025 z vinařství pana Ing. Lukáše Hradila – Čejkovice: | |||
| 0,1dl Müller Thurgau, Modrý Portugal (0,75l za 240,-) | 35,- | ||
| K jídlům s sebou připočítáváme krabičku v ceně 5,-Kč. | |||
| K jídlům s sebou připočítáváme krabičku v ceně 5,-Kč. | |||