Denní lístek

úterý, 20. srpna 2019
Předkrm
80g Bramborová placka plněná husími játry restovanými 70,-
na červené cibulce
Polévky
0,25l Kuřecí vývar s masem, nudlemi a játrovými knedlíčky 45,-
0,25l Bramborová s lesními houbami  45,-
0,25l Hráškový krém s opečenou pancettou a krutony  50,-
Hotová jídla
150g Anglický rostbíf, omáčka z drceného barevného pepře a brandy, 160,-
vařené brambory restované se šalotkou
150g Vepřový vrabec, kombinace bílého kysaného a červeného  120,-
hlávkového zelí, houskové knedlíky
150g Kančí ragú na červeném víně s povidly a sušenými datlemi,  125,-
perníkové knedlíky
150g Čevabčiči s cibulí a hořčicí, bramborová kaše, hlávkový salát 105,-
Chlazená ryba 
150g Filet z okouna nilského pečený na olivovém oleji s fenyklem  180,-
a cherry rajčátky, šťouchané brambory
Jídla na objednávku
150g Medailonky z hovězí svíčkové, zelené fazolky restované s pancettou, 215,-
sázené vejce, hranolky
150g Kuřecí prsa na jehle s barevnými paprikami, žampiony a cibulí, 165,-
rýže basmati
150g Plátky uzeného tempehu s mořskou řasou arame, bambusovými 160,-
výhonky, arašídy, kokosovým mlékem a kari Jaipur, kuskus
180g Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka 95,-
Dnes čepujeme 0,5l Březňák 12°- světlý ležák z pivovaru ve Velkém Březně 40,-