Denní lístek

pondělí, 18. února 2019
Polévky
0,25l Slepičí vývar s masem a vaječnou sedlinou 45,-
0,25l Tradiční husí kaldoun – s masem, drůbky, játrovými knedlíčky, vejci, 50,-
smetanou a nudlemi
0,25l Krém ze zeleného hrášku se sýrovými krutony a růžovým pepřem 45,-
Hotová jídla
150g Telecí plec na smetaně s brusinkovým terčem, houskové knedlíky 160,-
150g Znojemská hovězí pečeně, rýže basmati 120,-
(omáčka se sterilovanými okurkami)
200g Vepřový vrabec s anglickou slaninou, červené zelí, bramborové šišky  125,-
opečené na sádle se šalotkou
150g Srnčí plec pozvolna pečená na drceném jalovci, ragú z lesních hub,  110,-
slaninový bulgur
300g Bramborové noky s kousky krůtích prs, cuketou, cherry rajčátky 95,-
a rukolovým pestem
Chlazená ryba  
300g Těstoviny tagliatelle s kousky pečeného lososa, sušenými rajčaty, 180,-
listovým špenátem a parmazánovou omáčkou
Jídla na objednávku
150g Nudličky z hovězí svíčkové s barevnými paprikami a hlívou  195,-
ústřičnou, opečené vařené brambory
280g  Steak z vepřové kotlety s kostí zapečený BBQ omáčkou, 215,-
slaninový džem, hranolky
150g Kousky uzeného tofu, kešu ořechy, pórkem, kokosovým mlékem 145,-
a kari Jaipur, kuskus
300g  Brambory restované na chilli oleji s baby mrkví, brokolicí a zelenými 95,-
fazolkami, sázené vejce
Dezert
120g Želé z čerstvé pomerančové šťávy s jahodami a čokoládovým 75,-
mascarpone
Dnes čepujeme 0,5l Harrach medový 14°  - speciální ležák z Velkého Meziříčí  45,-