Denní lístek

  úterý, 23. ledna 2018  
Polévky    
  0,25l Slepičí vývar s masem a nudlemi 40,-
  0,25l Dršťková 40,-
  0,25l Cibulový krém se sýrovými krutony a růžovým pepřem 45,-
Hotová jídla  
  150g Španělský ptáček, rýže basmati 145,-
    (s vařeným vejcem, sterilovanými okurkami, slaninou a párkem)  
  200g Tetčický vrabec - vepřová plec protýkaná moravskou klobásou, 120,-
    červené karamelové zelí, bílé hlávkové zelí, bramborové šišky  
    restované se šalotkou  
  250g Kuřecí stehno pečené na rozmarýnu, kroupy restované se žlutým 95,-
    hrachem a česnekem, ledový salát s bílou ředkví  
  150g Kančí ragú na lesních houbách a drceném jalovci, 125,-
    ubrouskové knedlíky  
  300g Zapečené brambory s uzeným masem, vejci a zeleninou, 85,-
    sterilované okurky  
Chlazená ryba   
  150g Filet ze sladkovodního sumečka afrického pečený s cuketkou, 160,-
    limetková omáčka, rýžové nudle s bazalkovým pestem  
Jídla na objednávku  
  150g Špíz z hovězí svíčkové s pancettou, barevnými paprikami a cibulí, 195,-
    opečené vařené brambory  
  150g Vepřová kotleta pečená v bramboráku, zeleninová obloha 165,-
  150g Tofu nudličky s kokosovým mlékem, kari Jaipur a praženými plátky  135,-
    mandlí, bulgur  
  150g Vaječná omeleta s baby mrkví a pórkem, vařené brambory 80,-
Studený dezert  
  150g  Jablečné flameri s karamelovým přelivem a vlašskými ořechy 60,-
       
Dnes čepujeme 0,5l  Harrach  - nefiltrovaný speciál 14° 40,-
z Velkého Meziříčí